forum icon

Ajánló

Ingyen MP3jam zeneletöltő program

Ha szeretjük a zenéket, akkor bizonyára sokszor keresünk kedvenc számainkra, előadóinkra a neten. Bár a Google-val is megtehetjük ezt, azonban egy célalkalmazással mégis csak jobban járunk, különösen ha azzal az alkalmazással még a letöltés is igen egyszerű.

Unlimited music download


Az ingyenes MP3jam program letöltése után a szokásos módon, az exe fájlra kattintva telepíthetjük. Az indítása után egy igazán egyszerű felületű ablak fogad, ez azonban ne tévesszen meg senkit, a mögötte húzódó szolgáltatás ugyanis igazán remek. Üssük be kedvenc előadónk, zeneszámunk nevét, és már kapjuk is a találatokat, ráadásul albumok szerint. Az egyes számokat azonnal lejátszhatjuk, vagy a lefelé mutató nyílra kattintva letölthetjük, sőt akár a teljes albummal kapcsolatban is választhatjuk a letöltési lehetőséget (balra).
A jobb felső sarokban látható fogaskerék ikonra kattintva jutunk a Beállítások menübe, ahol meghatározhatjuk, melyik mappába mentse el az MP3jam a zenéket, illetve hogy inkább rákérdezzen-e erre. A Download fül őrzi letöltéseinket, s innen bármikor megnyithatjuk azt a korábban letöltött számot, amit már a számítógépünk őriz.
Letöltés oldal (katt ide)
 
Régóta keresed? Nem találod? Használd az ingyenes Mp3 Zenekeresőt!
Válogass több mint 30millió ingyenes Zene Szám közül!
Choose from over 30 million free song below!
Free mp3 music finder!